Teknikkurs

Nu finns ett utbud av teknikkurser ute för bokning, varje tillfälle kan bokas individuellt och har olika fokus. Det finns alltså inget behov av att boka varje del på varandra utan du kan fritt välja vilket fokus du vill åt på vardera del. Del 1 – Fokus på grundläggande rörelse Del 2 – Kropskontroll Del … Läs mer…Begränsad bouldering 10-16 augusti

Passa på att sända era boulderprojekt nu under sommaren. Våra boulderväggar kommer rivas 9 augusti samt vara till stor del avstängda 10-16 augusti, då vi står värd för nationell ledbyggarutbildning samt landslagsläger.


Sommartider

Vi har öppet hela sommaren! Mellan 22 juni och 9 augusti justerar vi öppettiderna. Vardagar 11:00 – 20.00, lördagar 09:00 – 17:00, söndagar 11:00 – 20:00.


Sommaraktiviteter

Under sommaren kommer vi att ordna sommarläger för barn och ungdomar, ”prova på klättring” med instruktör och klätterkurser för både nybörjare (grönt kort) och de som vill lära sig ledklättra (rött kort).


Vilken start!

Efter många månaders slit kunde vi äntligen slå upp portarna till klätterhuset med pompa och ståt. Vi smygstartade med Luleflashen som Jocke Berglund och Tove Wåhlin gick segrande ur.    


Taket på plats!

Nu är äntligen det förhöjda taket på plats på Ödlegatan, och vi kommer kunna stoltsera med närmare 16 meter höjd på en del av repklättringen.


Köp kort redan nu

Peppad på klättring i Luleå? Du kan redan nu köpa presentkort för 10-kort och årskort i vår webshop. Perfekt som julklapp eller om du har kvar friskvårdsbidrag för 2019. Årskortet börjar gälla från första besöket.